Nieuws:

10 september 2023: We hebben het droevige nieuws gehad dat familie Lagendijk vrijdag afscheid heeft moeten nemen van hun Loïs (Sascha). Wij zijn hun dankbaar voor de mooie  tijd die ze haar hebben gegeven. Ze zal voor altijd in aller harten voortbestaan door de mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt. We wensen familie Lagendijk heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

24 augustus 2023: Vandaag is Moby-Giano jarig. Hij is al weer vijf jaar. Wat gaat het toch snel. Van harte gefeliciteerd met jullie kanjer en nog vele jaren gewenst.

15 augustus 2023: Vandaag is ons L-nest jarig. Ze zijn al weer 7 jaar oud geworden! Allemaal nog van harte gefeliciteerd. Ook Liam Olle die over de regenboogbrug is gegaan zal zeker niet vergeten zijn.

10 augustus 2023: Vandaag heeft familie Hoogveld afscheid moeten nemen van hun meisje Cynthia Chena. Ze heeft de mooie leeftijd van ruim 12 jaar mogen halen. Wij zijn hun dankbaar voor het fijne leven dat ze Estor hebben gegeven. Ze zal voor altijd in aller harten voortbestaan door de mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt. We wensen familie Hoogveld heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

7 juli 2023: Hiep, Hiep, Hoera, Wat een geweldige leeftijd hebben jullie bereikt!! Danu, Deano, Deska en onze Devi-Danu zijn vandaag 12 jaar geworden! Wat een super mooie leeftijd. Laat jullie ook dit jaar maar extra verwennen, want dat hebben jullie echt wel verdiend. Geniet er lekker van en maak er een knalfeest van. We denken natuurlijk ook aan Dascha, Diaz, Djuna en Donner-Dean die in de hondenhemel hun eigen feestje vieren. Zij worden zeker niet vergeten.

5 juli 2023: Vandaag is het al weer 4 jaar geleden dat Ocean is geboren. We wensen dat jullie nog maar vele jaren van en met elkaar mogen genieten

3 juli 2023: Vandaag is ons F-nest jarig. De F-jes zijn al weer 11 jaar geworden. Allemaal van harte gefeliciteerd en verwen ze maar lekker. Vanzelfsprekend denken we zeker ook aan Faro, Feng Bo, Fenna, Freya Tessa en Fujin die hun feestje met elkaar in de hondenhemel vieren.

9 juni 2023: Vandaag is het feest voor Guy, want het is al weer 10 jaar geleden dat hij is geboren. Van harte gefeliciteerd. Maak er een knalfeest van en geniet er lekker van. Er wordt vandaag ook zeker aan zijn broertjes en zusjes gedacht die helaas niet meer onder ons zijn en hun feestje samen in de hondenhemel vieren, maar wel voor altijd in onze harten zitten.

11 mei 2023: We hebben het spijtige bericht gehad dat familie Wansinck afscheid heeft moeten nemen van hun Estor. Wij zijn hun dankbaar voor het fijne leven dat ze Estor hebben gegeven. Hij zal voor altijd in aller harten voortbestaan door de mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt. We wensen familie Wansinck heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

7 april 2023: Vandaag is het al weer 11 jaar geleden dat ons E-nest is geboren! Ook is het vandaag al weer 8 jaar geleden dat ons J-nest is geboren. Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er met zijn allen lekker van. Er wordt vandaag ook zeker aan de hondjes gedacht die helaas niet meer onder ons zijn en een feestje in de hondenhemel vieren, maar wel voor altijd in onze harten zitten.

16 februari 2023: Doordat we erg druk zijn geweest met de vernieuwing van onze woning heeft het bijhouden van de website het afgelopen jaar op een erg laag pitje gestaan waarvoor onze excuses. In het afgelopen jaar zijn er vanzelfsprekend veel leuke dingen te vieren geweest, maar helaas hebben een aantal mensen die van ons een pup hebben gehad als ook wijzelf afscheid moeten nemen van hun maatje. Daar hebben we niet de aandacht aan gegeven die ze verdienen, vandaar dat we daar nu toch nog wat extra aandacht aan willen besteden. We denken hierbij aan Caja, Enjoy-Dushi, Freya-Tessa, Feng-Bo, Gabe, Gino, Isa-Britt en onze eigen Earl. Ondanks dat het later is dan gebruikelijk is het zeker niet minder gemeend en danken wij iedereen voor de liefde en goede zorgen die zij aan hun maatje hebben gegeven en wensen we een ieder heel veel sterkte.

14 februari 2023: Hiep, Hiep, Hoera, Wat een geweldige leeftijd hebben jullie bereikt!! Caira, Chimo, Conan, Cynthia zijn vandaag 12 jaar geworden! Wat een super mooie leeftijd. Laat jullie ook dit jaar maar weer heel erg lekker verwennen, want dat hebben jullie echt wel verdiend. Geniet er lekker van en maak er een knalfeest van. We denken natuurlijk ook aan Caelin, Caja, Chad, Chara, Chester, Cian, Cody en Curly die in de hondenhemel met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen. Zij worden zeker niet vergeten.

4 februari 2023: En toen waren de deugnieten van het Q-nest al weer één jaar oud. Van harte gefeliciteerd, maak er een mooie dag van. Geniet van en met elkaar.

26 januari 2023: En toen waren de kanjers van het P-nest al weer twee jaar oud. Van harte gefeliciteerd, maak er een mooie dag van. Geniet van en met elkaar.

24 oktober 2022: Vandaag hebben wij afscheid moeten nemen van onze Gaia. Zij wilde er zelf nog niet aan denken want ondanks dat ze erg ziek was heeft ze het ons nooit willen laten merken. Ze bleef maar druk en enthousiast. Ondanks dat we het al wel een tijdje aan zagen komen is de pijn van het verlies niet minder, maar we troosten ons met het gevoel dat ze een mooi leven heeft gehad en dat we haar verder lijden hebben kunnen besparen. Rust zacht lieve Gaia.

5 september 2022: Vandaag heeft familie Kemper onverwacht afscheid moeten nemen van hun Ike. Wij zijn ook hen dankbaar voor het fijne leven dat ze Ike hebben gegeven. Ondanks het grote gemis zal hij voor altijd in aller harten voortbestaan door de vele herinneringen die ze samen hebben gemaakt. We wensen familie Kemper heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

24 augustus 2022: Vandaag is Moby Giano jarig. Hij is al weer 5 jaar! Van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

15 augustus 2022: Vandaag hebben Ilonka en Wilfried het moeilijke besluit moeten nemen Boika te moeten laten gaan. Wij zijn hen en Carola en Wilfried heel erg dankbaar voor alles wat zij voor haar hebben gedaan en het mooie leven wat zij heeft gehad. Ze zal altijd in aller harten voortbestaan door de mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt. We wensen hun heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

12 augustus 2022: Afgelopen zondag heeft familie Kersten afscheid moeten nemen van hun Caja Froukje. Wij zijn hun dankbaar voor het mooie leven dat ze Froukje hebben gegeven. Zij zal voor altijd in aller harten voortbestaan door de mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt. We wensen familie Kersten heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

18-07-2022: Luna is vandaag al weer 4 jaar geworden. Wat gaat de tijd enorm snel. Meisje van harte gefeliciteerd. We zullen haar vandaag nog wat extra verwennen.

3 juli 2022: Ook nu is er weer veel te vieren. Vandaag is ons F-nest jarig, dinsdag is Ocean jarig en donderdag is het D-nest en dus ook onze Devi-Danu jarig. De F-jes zijn 10 geworden, Ocean wordt 3 jaar en de D-tjes worden 11 jaar. Allemaal van harte gefeliciteerd en verwen ze maar lekker. Vanzelfsprekend denken we zeker ook aan Faro, Fenna, Fujin, Dascha, Diaz, Djuna en Donner Dean die over de regenboogbrug zijn gegaan.

9 juni 2022: Het is weer feest. Vandaag is het al weer 9 jaar geleden dat ons G-nest en dus ook onze Gaia is geboren. Allemaal van harte gefeliciteerd Maak er een knalfeest van en geniet er lekker van. Natuurlijk zijn Gizmo, Gozer en Graeme ook niet vergeten en voor altijd in onze harten

07 april 2022: Vandaag is het al weer 10 jaar geleden dat ons E-nest en dus ook onze Earl is geboren! Ook is het vandaag al weer 7 jaar geleden dat ons J-nest is geboren. Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er met zijn allen lekker van. Er wordt vandaag ook zeker aan de hondjes gedacht die helaas niet meer onder ons zijn, maar wel voor altijd in onze harten zitten.

29 maart 2022: Vandaag heeft familie ten Hoor afscheid moeten nemen van hun Ayla-Mika. Ze is bijna dertien jaar oud geworden. We zijn heel dankbaar dat ze bij familie ten Hoor zo’n mooi en goed leven heeft gehad. Ze heeft dan wel een heel mooie leeftijd mogen behalen, maar het blijft altijd te vroeg om afscheid te moeten nemen. Ze zal voor altijd in de harten voortbestaan door de mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt. We wensen familie ten Hoor heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

22 maart 2022: Hieperdepiep Hoera. Boika is vandaag 12 jaar geworden. Dat zal weer een knalfeest worden. Laat je maar lekker verwennen, want wat heb je een enorm mooie mijlpaal bereikt. We hopen dat jou baasjes nog een hele tijd van jou mogen genieten. Vanzelfsprekend worden Bodie-Dean en Buffy, die in de hondenhemel zijn, ook niet vergeten.

15 februari 2022: Vandaag heeft familie Willeijns onverwacht afscheid moeten nemen van hun Gizmo. Wij zijn hun dankbaar voor het mooie leven dat ze Gizmo hebben gegeven. Hij zal voor altijd in aller harten voortbestaan door de mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt. We wensen familie Willeijns heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

14 februari 2022: Hiep, Hiep, Hoera, Wat een fantastische mijlpaal hebben jullie bereikt!! Caira, Caja, Chimo, Conan, Cynthia zijn vandaag 11 jaar geworden! Wat een super mooie leeftijd. Laat jullie ook dit jaar maar weer heel erg lekker verwennen, want dat hebben jullie echt wel verdiend. Geniet er lekker van en maak er een knalfeest van. We denken natuurlijk ook aan Caelin, Chad, Chara, Chester, Cian, Cody en Curly die in de hondenhemel met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen. Zij worden zeker niet vergeten.

3 februari 2022: Afgelopen maandag heeft familie van Rijn heel onverwacht afscheid moeten nemen van hun Liam Olle. Wij zijn hun dankbaar voor het mooie leven dat ze Liam Olle hebben gegeven en voor het nemen van de moeilijke beslissing om hem te laten gaan. Hij zal voor altijd in aller harten voortbestaan door de mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt. We wensen familie van Rijn heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

31 januari 2022: We hebben vandaag de uitslag ontvangen van de HD en ED-foto’s van Pearly Luna. Ze heeft HD-A (vrij) en is ED-vrij!! Daar zijn we vanzelfsprekend weer erg blij mee.

26 januari 2022: En toen waren de kleine deugnieten van het P-nest al weer een jaar oud. Van harte gefeliciteerd, maak er een mooie dag van. Geniet van en met elkaar.

3 januari 2022: Hoera. Een goed begin van het nieuwe jaar. Vandaag hebben we een echo van Luna laten maken en we zijn heel blij dat Luna in verwachting is van pups van Earl. Op naar een mooi nestje rond het begin van februari.

6 december 2021: Afgelopen weekend hebben Luna-Mitta van Nekami en Earl van de Wodanahoeve hun best gedaan om hopelijk begin februari een mooi nest te mogen krijgen.

21 november 2021: Gisteren hebben Anita en Maarten afscheid moeten nemen van hun Rossi (Fujin) en afgelopen donderdag heeft Martien afscheid moeten nemen van zijn Enzo. Wij zijn heel erg dankbaar voor alle goede zorgen liefde die zij Rossi en Enzo hebben gegeven. Ze zullen altijd in aller harten voortbestaan door de mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt. We wensen Anita en Maarten en ook Martien heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

25 oktober 2021: Vandaag is ons I-nest jarig. Ze zijn vandaag 7 jaar oud! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van. Vanzelfsprekend worden Indera-Tiga en Ischa die over de regenboogbrug zijn gegaan ook niet vergeten .

24 augustus 2021: Vandaag is Moby Giano jarig. Hij is al weer 4 jaar geworden! Van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

24 augustus 2021: Vandaag hebben Jan en Erny afscheid moeten nemen van hun Tiga. Wij zijn heel erg dankbaar voor alles wat zij voor haar hebben gedaan en het mooie leven wat zij heeft gehad. Ze zal altijd in aller harten voortbestaan door de mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt. We wensen Jan en Erny heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

10 augustus 2021: We hebben gisteren heel onverwacht afscheid moeten nemen van Chara-Dechia. Meisje bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en hebt betekend. Voor altijd in onze harten. We gaan ook jou enorm missen.

02-08-2021: Afgelopen zaterdag heeft familie van Vught geheel onverwachts afscheid moeten nemen van hun Angel. We weten dat het enorm veel pijn doet om zo onverwacht afscheid te moeten nemen van hun maatje, maar ze heeft bij hun een fantastisch leven gehad en ze heeft een hele mooie leeftijd mogen halen, waarin zij samen heel veel mooie momenten hebben mogen beleven waarmee zij voor altijd in hun harten zal blijven voortbestaan. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van jullie enorme verlies.

18-07-2021: Luna is vandaag al weer 3 jaar geworden. Wat gaat de tijd enorm snel. Meisje van harte gefeliciteerd.

4 juli 2021: Vandaag heeft familie Wiersma heel onverwacht afscheid moeten nemen van Cody. Hij laat een grote leegte achter. Wij zijn heel erg dankbaar voor het mooie leven wat zij Cody hebben gegeven. Hij is nu wel weg uit hun leven, maar door de vele mooie herinneringen zal hij in ieders hart voor altijd voortbestaan. Wij wensen familie Wiersma heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

3 juli 2021: Er is weer veel te vieren. Vandaag is ons F-nest jarig, maandag is Ocean jarig en woensdag is het D-nest en dus ook onze Devi-Danu jarig. De F-jes zijn 9 geworden, de D-tjes worden 10 en Ocean wordt 2 jaar. Allemaal van harte gefeliciteerd en verwen ze maar lekker. Vanzelfsprekend denken we zeker ook aan Faro, Fenna, Dascha, Diaz, Djuna en Donner Dean die over de regenboogbrug zijn gegaan..

15 juni 2021: We hebben vandaag heel onverwacht afscheid moeten nemen van onze vriend Colin. Vent bedankt voor alle liefde en enthousiasme dat je ons hebt gegeven. Voor altijd in onze harten. We gaan je missen.

9 juni 2021: Het is weer feest. Vandaag is het al weer 8 jaar geleden dat ons G-nest en dus ook onze Gaia is geboren. Allemaal van harte gefeliciteerd Maak er een knalfeest van en geniet er lekker van. Natuurlijk zijn Gozer en Graeme ook niet vergeten en voor altijd in onze harten

16 april 2021: Hieperdepiep Hoera. Angel en Ayla-Mika zijn vandaag 12 jaar geworden. Dat zal weer een knalfeest worden. Laat jullie maar lekker verwennen, want wat hebben jullie een enorm mooie mijlpaal bereikt. We hopen dat jullie baasjes nog een hele tijd van jullie mogen genieten. Vanzelfsprekend worden Akimbo-Bo, Ami-JP en onze Anu, die in de hondenhemel zijn, ook niet vergeten.

07 april 2021: Vandaag is het al weer 9 jaar geleden dat ons E-nest en dus ook onze Earl is geboren! Ook is het vandaag al weer 6 jaar geleden dat ons J-nest is geboren. Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er van met zijn allen. Er wordt vandaag ook zeker gedacht aan Easy, Emi, Ernesto Kay, Eschna en Eyco die voor altijd in onze harten zitten.

6 maart 2021: We hebben gisteren afscheid moeten nemen van ons meisje Anu. Ze mocht net geen 12 jaar worden. Ze is nu bij Wodan, Dana, Chena en Graeme in de hondenhemel. Meisje bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven en dat je ons meisje wilde zijn.

18 februari 2021: Afgelopen maandag hebben Gradie en Henk met heel veel verdriet afscheid moeten nemen van hun vent, omdat het helaas niet meer ging. Hij was met zijn oneindige liefde en aanhankelijkheid echt hun VENT. Wat hielden zij enorm veel van hem en hij van hun. Wij zijn hun heel erg dankbaar voor het mooie en superfijne leven wat ze Kay hebben gegeven. Ja, hij is nu wel weg uit hun leven en over de regenboogbrug gegaan, maar hij zal mede door de vele mooie herinneringen voor altijd in hun en onze harten voortbestaan. Wij wensen Gradie en Henk heel veel sterkte met het verwerken van hun enorme verlies.

14 februari 2021: Hiep, Hiep, Hoera, Wat een fantastische mijlpaal hebben jullie bereikt!! Caira, Caja, Chimo, Cody, Conan, Cynthia en onze Chara zijn vandaag 10 jaar geworden! Laat jullie ook dit jaar maar weer heel erg lekker verwennen, want dat hebben jullie echt wel verdiend. Geniet er lekker van en maak er een knalfeest van. We denken natuurlijk ook aan Caelin, Chad, Chester, Cian en Curly die in de hondenhemel met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen. Zij worden zeker niet vergeten.

4 februari 2021: Gisteren heeft familie van Rijn onverwacht afscheid moeten nemen van hun Gozer. Hij laat een grote leegte achter. Wij zijn heel erg dankbaar voor het mooie leven wat zij Gozer hebben gegeven. Hij is nu wel weg uit hun leven, maar zal in ieders hart voor altijd voortbestaan. Wij wensen familie van Rijn heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

26 januari 2021: Vandaag zijn Luna en Earl de trotse ouders geworden van 7 puppen. Het zijn 3 reutjes en 4 teefjes. Er zijn geen puppen meer beschikbaar.

17 januari 2021: Gisteren hebben Jaap en Clementine onverwacht afscheid moeten nemen van  hun kanjer Cian Chevil (Bahco). We kunnen ons het verdriet en gemis heel goed voorstellen. Wij zijn hen heel erg dankbaar voor het mooie leven wat zij hem hebben gegeven. Hij is nu weg uit hun leven, maar zal in ons aller harten altijd voortbestaan. Wij wensen Jaap en Clementine heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

25 december 2020: Gisteren werd maar weer bevestigd hoe tegenstrijdig het leven is. Afgelopen maandag hebben we geheel onverwachts afscheid moeten nemen van Graeme. Vandaag hebben we te horen gekregen dat er nieuw leven aan zit te komen, want Luna is dragend van Earl. Hier zijn we natuurlijk wel heel erg blij mee.

21 december 2020: We hebben vandaag heel onverwacht afscheid moeten nemen van onze vent Graeme. Hij is weer bij zijn moeder Chena en Wodan en Dana. Vent bedankt voor alle liefde en enthousiasme dat je ons hebt gegeven. We gaan je missen.

26 november 2020: Gisteren hebben Luna-Mitta van Nekami en Earl van de Wodanahoeve hun best gedaan om hopelijk eind januari een mooi nest te mogen krijgen.

25 oktober 2020: Vandaag is ons I-nest jarig. Ze zijn vandaag 6 jaar oud! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van. Vanzelfsprekend wordt Ischa niet vergeten die over de regenboogbrug is gegaan.

10 oktober 2020: Vandaag hebben Leo en Ella met heel veel verdriet afscheid moeten nemen van hun toppertje Easy. Zoals ze zelf ook aangeven “ze heeft haar laatste spoor uitgewerkt”, maar wat heeft ze dankzij hun een enorm mooi spoor mogen en kunnen lopen waarmee zij samen oneindig veel mooie herinneringen hebben kunnen bouwen, die ze voor altijd bij zich hebben. Wij zijn hun heel erg dankbaar voor het supermooie spoor dat Easy heeft gelopen. Ze is nu wel over de regenboogbrug, maar ze zal in hun en onze harten altijd voortbestaan. Wij wensen hun heel veel sterkte met het verwerken van het grote verlies van Easy.

24 augustus 2020: Vandaag is Moby Giano jarig. Hij is al weer 3 jaar! Van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

15 augustus 2020: Vandaag is ons L-nest jarig. Ze zijn vandaag 4 jaar oud! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

10 augustus 2020: We hebben de uitslag van het heupen- en ellebogenonderzoek van Luna ontvangen van de Raad van Beheer. Ze heeft HD-A (vrij) en is ED-vrij. Daar zijn we vanzelfsprekend weer erg blij mee.

27 juli 2020: Vandaag hebben Celeste en Kevin met heel veel verdriet afscheid moeten nemen van Dascha (Luna), omdat het helaas niet meer ging. Wij zijn hun heel erg dankbaar voor het supermooie leven wat ze haar hebben gegeven. Ze is nu wel over de regenboogbrug en niet meer in jullie leven, maar zij zal voor altijd in jullie en onze harten voortbestaan. Wij wensen Celeste en Kevin heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

18 juli 2020: Luna is vandaag jarig. Ze is al weer 2 jaar geworden. Ze heeft weer heerlijk genoten van de appeltaart met slagroom.

17 juli 2020: Gisteren hebben Els en Mels onverwacht afscheid moeten nemen van Ischa. We kunnen ons het verdriet en gemis heel goed voorstellen. Wij zijn hen heel erg dankbaar voor het mooie leven wat zij Ischa hebben gegeven. Ze is nu wel weg uit hun leven, maar ze zal in ons aller harten altijd voortbestaan. Wij wensen Els en Mels heel veel sterkte met het verwerken van hun grote verlies.

04 juli 2020: Er is weer veel te vieren. Gisteren was ons F-nest jarig, morgen is Ocean jarig en dinsdag is het D-nest en dus ook onze Devi-Danu jarig. De F-jes zijn 8 geworden, de D-tjes worden 9 en Ocean wordt 1 jaar. Allemaal van harte gefeliciteerd. Vanzelfsprekend worden ook Faro, Fenna, Djuna en Donner Dean niet vergeten die over de regenboogbrug zijn gegaan.

25 juni 2020: Woensdag 17 juni hebben Marco en Marco onverwacht en met groot verdriet afscheid van Toby (Donner Dean) moeten nemen. Vanzelfsprekend zijn wij jullie erg dankbaar voor het mooie leven wat jullie hem hebben gegeven. Toby is nu wel over de regenboogbrug, maar hij zal in jullie en onze harten altijd voortbestaan. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

13 juni 2020: Door omstandigheden een beetje verlaat maar zeker niet minder gemeend. Het was afgelopen dinsdag weer feest. Het was al weer 7 jaar geleden dat ons G-nest en dus ook onze Gaia en Graeme zijn geboren. Allemaal van harte gefeliciteerd. We hopen dat jullie een mooie dag hebben gehad.

14 mei 2020: Afgelopen zaterdag heeft familie Roodenburg met groot verdriet zo onverwacht afscheid van Eyco moeten nemen. Wij zijn jullie heel erg dankbaar voor het mooie leven wat jullie Eyco hebben gegeven. Eyco is nu wel weg uit jullie leven, maar hij zal in jullie en onze harten altijd voortbestaan. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

17 april 2020: Hieperdepiep Hoera. Angel, Ayla-Mika en onze Anu zijn vandaag 11 jaar geworden. Dat mag natuurlijk groots gevierd worden. Laat je maar lekker verwennen, want dat hebben jullie echt wel verdiend. Geniet er lekker van en maak er een knalfeest van. We hopen dat we nog een hele tijd van jullie mogen genieten. Vanzelfsprekend zijn Akimbo-Bo en Ami-JP, die in de hondenhemel zijn, ook niet vergeten.

10 april 2020: Op vrijdag 27 maart hebben Gert en Marlou met pijn in hun harten plotseling afscheid moeten nemen van hun geliefde Buffy. Zij heeft hun een leven vol plezier en liefde gegeven. Wij wensen Gert en Marlou heel veel sterkte toe met hun grote verlies.

07 april 2020: Vandaag is het al weer 8 jaar geleden dat ons E-nest en dus ook onze Earl is geboren! Ook is het vandaag al weer 5 jaar geleden dat ons J-nest is geboren. Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar weer lekker van met zijn allen. Er wordt vandaag ook zeker gedacht aan Emi en Eschna die voor altijd in onze harten zitten.

22 maart 2020: Vandaag zijn Boika en Buffy al weer 10 jaar geworden! Laat jullie maar lekker verwennen, want dat hebben jullie echt wel verdiend. Geniet er lekker van en maak er een knalfeest van. We denken natuurlijk ook aan Bodie-Dean die in de hondenhemel met zijn vriendjes speelt. Hij wordt zeker niet vergeten.

17 maart 2020: Vandaag heeft Anna met veel verdriet afscheid moeten nemen van Eschna. Wij zijn Anna heel erg dankbaar voor het geweldige  leven dat Eschna bij haar heeft gehad. Wij wensen Anna heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

14 februari \2020: Vandaag is het al weer 9 jaar geleden dat ons C-nest en dus ook onze Chara is geboren! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar weer lekker van met zijn allen. Caelin, Curly, Chester en Chad we denken zeker ook aan jullie. Maak er een mooi feestje van daar boven!

25 januari 2020: Hoera. Vandaag is onze grote vriend Colin vom Willicher Wappen al weer 8 jaar geworden. Dat wordt weer lekker genieten van een heerlijke stuk appeltaart met slagroom.

4 november 2019: Vandaag is Ocean geslaagd voor zijn Puppycertificaat. Van harte gefeliciteerd en op naar de volgende.

25 oktober 2019: Vandaag is ons I-nest jarig. Ze zijn vandaag 5 jaar oud! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

19-09-2019: Lieve Joyce. Vandaag heb je met heel veel verdriet veel te vroeg afscheid moeten nemen van jouw maatje Emi, omdat het helaas niet meer ging. Wij zijn je heel erg dankbaar voor het supermooie leven wat je Emi hebt gegeven. Ze is nu wel over de regenboogbrug en niet meer in jouw leven, maar ze zal in jouw en onze harten altijd voortbestaan. Wij wensen je heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

24 augustus 2019: Vandaag is Ocean Dechanga, de pup van Gaia Miche van de Wodanahoeve en Deano van de Wodanahoeve uitgevlogen. Wij wensen Leo en Ella heel veel plezier met Ocean.

24 augustus 2019: Vandaag is Moby Giano jarig. Hij is al weer 2 jaar! Van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

15 augustus 2019: Vandaag is het al weer 3 jaar geleden dat ons L-nest is geboren! Allemaal van harte gefeliciteerd en maak er een knalfeest van.

6 augustus 2019: Gisteren heeft familie van Wijngaarden met groot verdriet afscheid moeten nemen van Diaz. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

18 juli 2019: Kleine meisjes worden groot. Vandaag is ons meisje Luna al weer 1 jaar geworden. 

16 juli 2019: Afgelopen vrijdag heeft familie Brouwer geheel onverwachts en met groot verdriet afscheid moeten nemen van Chad. Wij wensen hun heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

7 juli 2019: Vandaag is het al weer 8 jaar gelen dat ons D-nest en dus ook onze Devi is geboren! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar weer lekker van met zijn allen. Djuna we denken zeker ook aan jou.

5 juli 2019: Vandaag is Ocean van de Wodanahoeve geboren. De trotse ouders zijn Gaia en Deano. Met Gaia en Ocean gaat het super.

3 juli 2019: Vandaag is ons F-nest jarig. Ze zijn al weer 7 jaar geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar weer lekker van met zijn allen. Faro en Fenna, ook jullie blijven in onze gedachten.

9 juni 2019: Het is weer feest. Vandaag is het al weer 6 jaar geleden dat ons G-nest en dus ook onze Gaia en Graeme zijn geboren. Allemaal van harte gefeliciteerd Maak er een knalfeest van en geniet er lekker van.

3 mei 2019: Vrijdag 3 mei hebben Deano van de Wodanahoeve en Gaia-Miche van de Wodanahoeve hun best gedaan om midden juli hopelijk een mooi nest te mogen krijgen. 

17 april 2019: Vandaag hebben Angel, Ayla-Mika en onze Anu wel een heel mooie mijlpaal behaalt, want ze zijn vandaag 10 jaar geworden. Laat je maar lekker verwennen, want dat hebben jullie echt wel verdiend. Geniet er lekker van en maak er een knalfeest van. Vanzelfsprekend zijn Akimbo-Bo en Ami-JP, die in de hondenhemel zijn, ook niet vergeten.

7 april 2019: Vandaag is het al weer 7 jaar geleden dat ons E-nest en dus ook onze Earl is geboren! Het leuke is dat het vandaag ook al weer 4 jaar geleden is dat ons J-nest is geboren. Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar weer lekker van met zijn allen.

22 maart 2019: Vandaag zijn Boika en Buffy al weer 9 jaar geworden! Laat jullie maar lekker verwennen, want dat hebben jullie echt wel verdiend. Geniet er lekker van en maak er een knalfeest van. We denken natuurlijk ook aan Bodie-Dean die in de hondenhemel met zijn vriendjes speelt. Hij wordt zeker niet vergeten.

14 februari 2019: Vandaag is het al weer 8 jaar geleden dat ons C-nest en dus ook onze Chara is geboren! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar weer lekker van met zijn allen. Caelin, Curly en Chester we denken zeker ook aan jullie.

25 januari 2019: Vandaag is onze grote vriend Colin al weer 7 jaar geworden.

25 oktober 2018: Vandaag is ons I-nest jarig. Ze zijn vandaag 4 jaar oud! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

5 oktober 2018: Vandaag hebben Karin, Hans en Sem met groot verdriet afscheid moeten nemen van Chester, omdat het echt niet meer ging. Wij wensen Karin, Hans, Sem en Storm heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

11 september 2018: Zaterdag hebben we Luna Mitta van Nekami mogen ophalen. Wat een lekker ding is het. Lekker vrij en voelt zich al helemaal thuis. Frans en Wilma bedankt voor de goede zorgen. Wat gaan we weer genieten.

24 augustus 2018: Vandaag is Moby Giano jarig. Hij is 1 jaar oud! Van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

15 augustus 2018: Vandaag is ons L-nest jarig. Ze zijn vandaag 2 jaar oud! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

7 juli 2018: Vandaag is het al weer 7 jaar gelen dat ons D-nest en dus ook onze Devi is geboren! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar weer lekker van met zijn allen. Djuna we denken zeker ook aan jou.

3 juli 2018: Vandaag is ons F-nest jarig. Ze zijn al weer 6 jaar geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar weer lekker van met zijn allen. Faro en Fenna, ook jullie blijven in onze gedachten.

30-07-2018: Vandaag hebben Luuk en zijn baasje het VZH diploma behaald. Super gedaan. Van harte gefeliciteerd.

9 juni 2018: Vandaag is ons G-nest en zijn dus ook onze Gaia en Graeme jarig. Ze zijn al weer 5 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er lekker van.

30 April 2018: We hebben gisteren afscheid moeten nemen van ons meisje Chena. Ze mocht net geen 10 jaar worden. Ze is weer nu bij Wodan en Dana in de hondenhemel. Meisje bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven en dat je ons meisje wilde zijn.

17 april 2018: Vandaag is het weer feest. Angel, Ayla-Mika en onze Anu zijn vandaag 9 jaar geworden. Laat je maar lekker verwennen, want dat hebben jullie echt wel verdiend. Geniet er lekker van en maak er een knalfeest van. Vanzelfsprekend zijn Akimbo-Bo en Ami-JP, die in de hondenhemel zijn, ook niet vergeten.

7 april 2018: Vandaag zijn ons E en J-nest jarig. De E-tjes zijn al weer 6 jaar geworden en de J-tjes 3 jaar. Iedereen van harte gefeliciteerd en geniet er lekker van.

22 maart 2018: Vandaag is ons B-nest jarig. Ze zijn al weer 8 jaar oud geworden! Van harte gefeliciteerd en maak er een knalfeest van. Ook Bodie-Dean, die in de hondenhemel met zijn vriendjes speelt, is zeker niet vergeten.

16-02-2018: Sinds vandaag hebben we een nieuwe website. We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven. Als er opmerkingen of aanvullingen zijn dan zien we deze graag tegemoet.

14-02-2018: Vandaag is het al weer 7 jaar gelen dat ons C-nest en dus ook onze Chara is geboren! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar weer lekker van met zijn allen. Caelin en Curly we denken zeker ook aan jullie.

25-01-2018: Hoera Colin is vandaag jarig. Hij is al weer 6 jaar geworden. Hij krijgt natuurlijk weer een lekker stuk gebak en een gerookt runderbot om heerlijk aan te knagen.

12 januari 2018: Vandaag is een pikzwarte dag. Chantal Pijnappel en Jaap Dicou hebben het moeilijke besluit moeten nemen om Nero Gipsy van de Wodanahoeve in te laten slapen. We zijn Chantal en Jaap heel dankbaar dat Dorien vandaag mee mocht naar de dierenarts. De lieve kleine hartendief was nog geen 2 maand oud, maar heeft al zoveel liefde gegeven en gekregen. Hij heeft voor altijd een plaatsje in onze harten. Wij wensen Chantal en Jaap heel veel sterkte met dit grote verlies.

17 november 2017: Woensdag zijn er 3 pups geboren, waarvan we er na de geboorte 1 hebben moeten laten gaan. Tot ons grote verdriet heeft moeder Natuur gisteren nog 1 pup tot zich genomen, waardoor we nu nog 1 reutje van River en Chara hebben. We gaan er voor dat hij een goed leven mag krijgen.

25 Oktober 2017: Vandaag is ons I-nest jarig. Ze zijn al weer 3 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en maak er een geweldige dag van.

11 oktober 2017: We hebben vandaag een echo laten maken van Chara-Dechia van de Wodanahoeve. We zijn blij te kunnen melden dat ze draagt van River vom Hause Edelstein. Midden november hopen we dat de pups worden geboren.

11 september 2017: Vandaag is Chara-Dechia van de Wodanahoeve gedekt door River vom Hause Edelstein. Wij hopen midden november een mooi nestje met leuke en lieve pups te krijgen.

28 augustus 2017: Het is allemaal niet gegaan zoals we hadden gehoopt. Afgelopen donderdag heeft Gaia 4 pups gekregen (2 reutjes en 2 teefjes). Helaas zijn tijdens de bevalling een reutje en een teefje overleden. Tot ons grote verdriet is vrijdags rond de middag het 2e teefje ook overleden. Het reutje wat we nog hebben doet het gelukkig goed.

15 augustus 2017: Vandaag is ons L-nest jarig. Ze zijn 1 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

22 juli 2017: We hebben vandaag een echo laten maken van Gaia van de Wodanahoeve. We zijn blij te kunnen melden dat ze draagt van Deano van de Wodanahoeve. Eind augustus hopen we dat de pups worden geboren.

19 juli 2017: Hiep hiep Hoera! Vandaag is Chena v/h Raquinco Hof 9 jaar geworden. Dat wordt weer smikkelen en smullen. We hopen nog lang van haar te mogen genieten.

7 juli 2017: Vandaag is ons D-nest en dus ook onze Devi jarig. Ze zijn al weer 6 jaar geworden! Ook jullie van harte gefeliciteerd en geniet er maar weer lekker van met zijn allen. Djuna we denken zeker ook aan jou.

3 juli 2017: Vandaag is het alweer 5 jaar geleden dat ons F-nest is geboren. Van harte gefeliciteerd en geniet er lekker van. Faro en Fenna, ook jullie zijn in onze gedachten.

21 juni 2017: Vandaag is Gaia van de Wodanahoeve gedekt door Deano van de Wodanahoeve. Wij hopen eind augustus een mooi nestje met leuke en lieve pups te krijgen.

9 juni 2017: Vandaag is ons G-nest en zijn dus ook onze Gaia en Graeme jarig. Ze zijn al weer 4 jaar oud! Iedereen van harte gefeliciteerd en maak er een leuke dag van.

8 juni 2017: Op 3 juni is Fenna geheel onverwacht overleden. Ze is bijna 5 jaar geworden. We wensen Hanneke van Keulen heel veel sterkte met dit grote verlies.

1 mei 2017: We hebben de beoordeling en het certificaat van Gaia ontvangen van de Rasstandaardtest die ze in Made heeft gedaan en waarvoor ze met vlag en wimpel geslaagd. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee.

17 april 2017: Vandaag is ons A-nest en dus ook onze Anu jarig. Ze zijn al weer 8 jaar oud geworden! Jullie ook allemaal van harte gefeliciteerd en maak er een knalfeest van.

7 april 2017: Vandaag zijn ons E en J-nest jarig. De E-tjes zijn al weer 5 jaar geworden en de J-tjes 2 jaar. Van harte gefeliciteerd en geniet er lekker van.

22 maart 2017: Vandaag is ons B-nest jarig. Ze zijn al weer 7 jaar oud geworden! Van harte gefeliciteerd en maak er een fantastische dag van.

14 februari 2017: Vandaag is het al weer 6 jaar geleden dat ons C-nest en dus ook onze Chara is geboren. Allemaal van harte gefeliciteerd en maak er een leuke dag van.

25 januari 2017: Hoera Colin is vandaag jarig. Hij is al weer 5 jaar geworden. Hij krijgt natuurlijk weer een lekker stuk gebak en een gerookt runderbot om heerlijk aan te knagen.

25 oktober 2016: Vandaag is ons I-nest jarig. Ze zijn al weer 2 jaar oud. Allemaal van harte gefeliciteerd, verwen ze maar goed en geniet er lekker van.

12 oktober 2016: We hebben de 1e 8 weken samengevat en de pups hebben hun eigen pagina op de site gekregen. Laat de foto’s maar komen!

10 oktober 2016: Afgelopen zaterdag zijn de pups van het nest van Chara Dechia van de Wodanahoeve en Chucky van Nekami uitgevlogen. Ondanks dat Loïs nog 2 weekjes bij ons blijft is het toch weer stil in huis. Wij wensen iedereen heel veel plezier met de pup.

21 september 2016: Op 30 augustus is Djuna geheel onverwacht overleden. Ze is ruim 5 jaar geworden. We wensen familie Volkers heel veel sterkte met dit grote verlies.

22 augustus 2016: We hebben vandaag de uitslag ontvangen van de HD en ED-foto’s van Gaia-Miche. Ze heeft HD-A (vrij) en is ED-vrij!! Daar zijn we vanzelfsprekend weer erg blij mee.

17 Augustus 2016: Chara is afgelopen maandag bevallen van 8 wolken van rotties. Het zijn 6 reutjes en 2 teefjes. Chucky van Nekami is de trotse vader.

19 juli 2016: Hoera, vandaag is Chena jarig. Ze is al weer 8 jaar geworden. Wat zal ze weer genieten van de appeltaart met slagroom en de lekkere kluif.

11 juli 2015: We hebben vandaag een echo laten maken van Chara-Dechia van de Wodanahoeve. We zijn blij te kunnen melden dat ze draagt van Chucky van Nekami. Rond 16 augustus hopen we dat de pups worden geboren.

7 juli 2016: Vandaag is ons D-nest en dus ook onze Devi jarig. Ze zijn al weer 5 jaar oud geworden! Ook jullie van harte gefeliciteerd en geniet er maar weer lekker van met zijn allen.

3 juli 2016: Vandaag is ons F-nest jarig. Ze zijn al weer 4 jaar oud. Van harte gefeliciteerd en geniet er lekker van.

15 juni 2016: We hebben een aantal emotionele dagen gehad. Van zondag op maandag zijn we met Anu naar de dierenarts gegaan voor een keizersnede, omdat de weeën niet doorzetten. De puppy’s zijn helaas dood geboren. Hoe dubbel het ook voelt, Chara was ook loops en we hadden haar eigenlijk niet willen laten dekken, maar doordat de puppy’s van Anu overleden waren, hebben we maandag toch progesteron laten prikken bij Chara en haar waardes waren goed, dus hebben we Chara laten dekken door Chucky van Nekami.

9 juni 2016: Vandaag is ons G-nest en zijn dus ook onze Gaia en Graeme jarig. Ze zijn inmiddels al weer 3 jaar oud! Iedereen van harte gefeliciteerd en maak er een leuke dag van.

05 mei 2016: Jaco-Joop is afgelopen week geslaagd voor zijn basisexamen met 93 van de 100 punten. Super! Van harte gefelicteerd en ga zo door.

21 mei 2016: Easy is geslaagd voor de Cursus Gehoorzaamheid bij de DRD Super! Van harte gefelicteerd en ga zo door.

15 mei 2015: We hebben afgelopen dinsdag een echo laten maken van Anu van de Wodanahoeve. We zijn blij te kunnen melden dat ze draagt van Earl van de Wodanahoeve. Rond 12 juni hopen we dat de pups worden geboren.

21 april 2016: We hebben vandaag afscheid moeten nemen van ons meisje Dana. Ze is ruim 9 jaar geworden. Ze is weer bij haar maatje Wodan. Meisje bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven en dat wij jou baasjes mochten zijn.

17 april 2016: Vandaag is ons A-nest en dus ook onze Anu jarig. Ze zijn al weer 7 jaar oud geworden!Jullie ook allemaal van harte gefeliciteerd en maak er een fantastische dag van.

11 april 2016: Vandaag is Anu van de Wodanahoeve gedekt door Earl van de Wodanahoeve. Wij hopen half juni een mooi nestje met leuke en lieve pups te krijgen.

9 april 2016: Earl heeft vandaag de Rasstandaardtest in Made gedaan en is voor alle onderdelen met vlag en wimpel geslaagd. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee.

7 april 2016: Vandaag zijn ons E en J-nest jarig. De E-tjes zijn al weer 4 jaar geworden en de J-tjes 1 jaar. Van harte gefeliciteerd en geniet er lekker van.

22 maart 2016: Vandaag is ons B-nest jarig. Ze zijn al weer 6 jaar oud. Van harte gefeliciteerd en geniet er lekker van.

14 februari 2016: Vandaag is ons C-nest en dus ook onze Chara jarig. Ze zijn al weer 5 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er lekker van.

25 januari 2016: Hoera Colin is jarig. Vandaag is hij al weer 4 jaar geworden. Hij heeft weer een lekker stuk appeltaart gehad en ligt nu aan een lekker gerookt runderbot te knagen.

13 november 2015: Vandaag is Caelin geheel onverwacht overleden. Ze is bijna 5 jaar geworden. We wensen familie Wekking heel veel sterkte met dit grote verlies.

31 oktober 2015: Hoera, het is feest. Vandaag is Dana jarig. Ze is al weer 9 jaar geworden. Wat gaat het toch allemaal snel. Dat wordt weer heerlijk gebak eten en genieten van een mooi groot bot.

25 oktober 2015: Vandaag is ons I-nest jarig. Ze zijn 1 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

20 september 2015: Gisteren is Deano met vlag en wimpel geslaagd voor de Rasstandaardtest. Klaas, Elly en Deano van harte gefeliciteerd.

19 juli 2015: Hoera, vandaag is Chena jarig. Ze is al weer 7 jaar geworden. Wat gaat een jaar toch snel. Dat wordt weer heerlijk verwennen.

7 juli 2015: Vandaag is ons D-nest en dus ook onze Devi jarig. Ze zijn al weer 4 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er lekker met zijn allen van.

7 juli 2015: Door het onweer hadden we vanaf donderdag geen internet, mail en telefoon meer. Vandaar dat we een beetje laat zijn met de felicitatie, maar afgelopen vrijdag is ons F-nest jarig geweest. Allemaal alsnog van harte gefeliciteerd met alweer de derde verjaardag vandaag. We gaan er vanuit dat jullie er allemaal een mooi feest van hebben gemaakt.

9 juni 2015: Vandaag is ons G-nest en dus ook onze Gaia en Graeme jarig. Ze zijn al weer 2 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

7 juni 2015: Gisteren zijn de pups van het nest van Chara Dechia van de Wodanahoeve en Chucky van Nekami uitgevlogen. Het is stil in huis. Wij wensen iedereen heel veel plezier met de pup. We hebben de 1e 8 weken samengevat en de pups hebben hun eigen pagina op de site gekregen. Laat de foto’s maar komen!

16 december 2014: We hebben vandaag de nestcontrole van de pups van Chara en Chucky door de NRC gehad. We zijn heel erg blij met het verslag van de nestcontrole.

17 april 2015: Vandaag is ons A-nest en dus ook onze Anu jarig. Ze zijn al weer 6 jaar oud geworden! Jullie ook allemaal van harte gefeliciteerd en maak er een spetterende dag van.

8 april 2015: Chara is gisteren bevallen van 7 wolken van rotties. Het zijn 4 reutjes en 3 teefjes. Chucky van Nekami is de trotse vader. Helaas heeft 1 teefje het niet gered.

7 april 2015: Vandaag is ons E-nest en dus ook onze Earl jarig. Ze zijn al weer 3 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en maak er een geweldige dag van.

22 maart 2015: Vandaag is ons B-nest jarig. Ze zijn al weer 5 jaar oud. Van harte gefeliciteerd en geniet er lekker van.

4 maart 2015: We hebben gisteren een echo laten maken van Chara. We zijn blij te kunnen melden dat ze draagt van Chucky van Nekami. Rond 5 april hopen we dat de pups worden geboren.

14 februari 2015: Vandaag is ons C-nest en dus ook onze Chara jarig. Ze zijn al weer 4 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er lekker met zijn allen van.

01 februari 2015: Vandaag is Chara gedekt door Chucky van Nekami. Begin April hopen we weer een leuk nest met lieve pups te krijgen van dit leuke stel.

25 januari 2015: Hoera Colin is jarig. Vandaag is hij al weer 3 jaar geworden. Hij heeft zijn gebak al weer op en ligt nu aan een lekkere kauwstaaf te knagen.

20 december 2014: Vandaag zijn de pups van het nest van Chena en Chucky uitgevlogen. Daar is het toch wel weer stil van geworden.Wij wensen iedereen heel veel plezier met hun pup. De pups hebben hun eigen pagina op de site gekregen. Laat de foto’s maar komen!

16 december 2014: We hebben vandaag de nestcontrole van de pups van Chena en Chucky door de NRC gehad. We zijn heel erg blij met het verslag van de nestcontrole.
hebben de pups de chip en naam gekregen.

14 december 2014: Afgelopen vrijdag is de chipper van de Raad van Beheer geweest en

31 oktober 2014: Hoera! Dana is vandaag jarig. Ze is al weer 8 jaar geworden. Wat zal ze weer genieten van de appeltaart met slagroom en de lekkere kluif.

29 oktober 2014: Vandaag heeft de natuur helaas besloten dat één puppy reutje niet langer dan vier dagen op de wereld mocht zijn. Ventje, rust zacht.

26 oktober 2014: Chena is gisteren bevallen van 12 wolken van rotties. Het zijn 3 reutjes en 9 teefjes. Chucky van Nekami is de trotse vader. Helaas zijn 2 teefjes overleden.

19 september 2014: We hebben vandaag een echo laten maken van Chena. We zijn blij te kunnen melden dat ze draagt van Chucky van Nekami. Rond 24 oktober hopen we dat de pups worden geboren.

27 augustus 2014: Afgelopen weekend is Chena gedekt door Chucky van Nekami. Eind Oktober hopen we een leuk nest met lieve pups uit deze combinatie te krijgen.

24 augustus 2014: We hebben een aantal zeer emotionele dagen achter de rug, want Anu is afgelopen vrijdag bevallen van 4 doodgeboren pups. Met Anu gaat het goed, alleen mist ze haar pups wel. We bedanken Frans en Wilma voor hun steun in deze moeilijke dagen.

2 augustus 2014: Afgelopen maandag is Gozer geslaagd voor het EG2-examen. Van harte gefeliciteerd en op naar de volgende. Veel plezier met VZH.

19 juli 2014: Hoera, vandaag is Chena jarig. Ze is al weer 6 jaar geworden. Wat gaat het toch allemaal snel. Dat wordt weer heerlijk verwennen.

17 juli 2014: We hebben vandaag een echo laten maken van Anu. We zijn erg blij, want ze is dragend van Chucky van Nekami. Rond 18 augustus verwachten we dat de pups worden geboren.

7 juli 2014: Vandaag is ons D-nest en dus ook onze Devi jarig. Ze zijn al weer 3 jaar oud geworden! Ook jullie allemaal van harte gefeliciteerd en maak er een geweldige dag van.

03 juli 2014: Vandaag is ons F-nest jarig. Ze zijn al weer 2 jaar oud. Allemaal van harte gefeliciteerd, verwen ze maar goed en geniet er lekker van.

22 juni 2014: Fujin (Rossi) is gisteren als beste van zijn klas geslaagd voor de C-cursus. Super! Van harte gefelicteerd en op naar de volgende.

18 juni 2014: Vandaag is Anu gedekt door Chucky van Nekami. Wij hopen rond 18 augustus een mooi nestje met leuke en lieve pups te krijgen.

9 juni 2014: Vandaag is ons G-nest en dus ook onze Gaia en Graeme jarig. Ze zijn 1 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

16 april 2014: Gabe en Gozer zijn vandaag allebei geslaagd voor het EG1-examen en zaterdag is  Emmi-Molly geslaagd voor de test om zonder lijn en muilkorf te mogen lopen. Van harte gefeliciteerd en ga zo door.

17 april 2014: Vandaag is ons A-nest en dus ook onze Anu jarig. Ze zijn al weer 5 jaar oud geworden! Jullie ook allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er lekker van.

7 april 2014: Vandaag is ons E-nest en dus ook onze Earl jarig. Ze zijn al weer 2 jaar oud geworden! Ook jullie allemaal van harte gefeliciteerd en maak er een geweldige dag van.

22 maart 2014: Vandaag is Chena gedekt door Macho Mike van Rohas. Wij hopen eind Mei leuke en lieve pups uit deze combinatie te krijgen.

22 maart 2014: Vandaag is ons B-nest jarig. Ze zijn al weer 4 jaar. Van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

14 februari 2014: Vandaag is ons C-nest en dus ook onze Chara jarig. Ze zijn al weer 3 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en maak er een knalfeest van.

25 januari 2014: Hoera Colin is jarig. Hij is al weer 2 jaar. Dat wordt weer lekker gebak eten. En natuurlijk een lekker bot en leuke cadeautjes krijgen.

31 oktober 2013: Vandaag is Dana al weer 7 jaar oud geworden. Wat een feest. Dat wordt weer heerlijk gebak eten en genieten van een lekker groot bot.

13 oktober 2013: Vandaag is Chara gedekt door Macho Mike van Rohas. Wij hopen midden December een mooi nestje met leuke en lieve pups te krijgen.

09 oktober 2013: Gino is vandaag geslaagd voor het puppy-examen. Van harte gefelicteerd en op naar de volgende.

05 oktober 2013: Boika en Easy-Nabia zijn allebei met Zeer Goed beoordeeld op de show in Zwolle.

15 september 2013: Gisteren is Caelin geslaagd voor de Rasstandaardtest. Familie Wekking en Caelin van harte gefeliciteerd. Nu maar wachten tot ze naar haar lekkere vent mag.

5 augustus 2013: De pups van het nest van Chena en Mike hebben hun eigen pagina op de site gekregen. Laat de foto’s maar komen.

3 augustus 2013: Vandaag zijn de eerste 6 pups van het nest van Chena en Mike uitgevlogen. Wij wensen iedereen heel veel geluk en plezier met hun pup.

29 juli 2013: We hebben vandaag de nestcontrole van de pups van Chena en Mike door de NRC gehad. We zijn heel erg blij met het verslag van de nestcontrole.

24 juli 2013: De pups hebben vandaag hun namen gekregen. Er is nog 1 reutje beschikbaar.

19 juli 2013: Hoera, vandaag is Chena jarig. Ze is al weer 5 jaar geworden. Wat gaat het toch allemaal snel. Dat wordt weer heerlijk gebak eten.

14 juli 2013: 26 juni heeft Easy haar laatste les van de Gevorderden cursus gehad. Natuurlijk weer van harte gefeliciteerd en veel plezier met de VZH-cursus.

12 juli 2013: Afgelopen zaterdag is Ernesto-Kay geslaagd voor het A deel van de G&G-cursus. Familie Been van harte gefeliciteerd en ga lekker verder zo.

8 juli 2013: Afgelopen zaterdag is Fay geslaagd voor de A-cursus gedrag en gehoorzaamheid. Familie Karssen van harte gefeliciteerd en ga zo door.

7 juli 2013: Vandaag is ons D-nest en dus ook onze Devi jarig. Ze zijn al weer 2 jaar geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

03 juli 2013: Vandaag is ons F-nest jarig. Ze zijn al weer 1 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

24 juni 2013: Fujin (Rossi) is gisteren als beste van zijn klas geslaagd voor de B-cursus. Super! Van harte gefeliciteerd en ga zo door.

10 juni 2013: Chena is gisteren bevallen van 9 wolken van rotties. Het zijn 6 reutjes en 3 teefjes. Helaas is vannacht 1 teefje overleden. Er zijn nog een paar reutjes beschikbaar.

06 mei 2013: We hebben vandaag een echo laten maken van Chena van het Raquinco Hof. We zijn erg blij, want ze is dragend van Macho Mike van Rohas. Begin juni verwachten we dat de pups worden geboren.

17 april 2013: Vandaag is ons A-nest en dus ook onze Anu jarig. Ze zijn al weer 4 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

7 april 2013: Vandaag is Chena gedekt door Macho Mike van Rohas. Wij hopen begin Juni leuke en lieve pups uit deze combinatie te krijgen.

7 april 2013: Vandaag is ons E-nest en dus ook onze Earl jarig. Ze zijn al weer 1 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

4 april 2013: Gisteren heeft Easy haar laatste les van de Jonge Honden cursus gehad. Natuurlijk weer van harte gefelicteerd en veel plezier met de Gevorderden cursus.

28 maart 2013: Omdat de Foktoelatingskaart voor Chara pas op 1 mei door de NRC wordt afgegeven kunnen we haar nu helaas niet laten dekken. Omdat Chena ook loops is zijn we blij te kunnen melden dat wij Chena door Macho Mike zullen laten dekken.

24 maart 201: Feng-Bo (Cesaer) is gisteren geslaagd voor de vervolgcursus gehoorzaamheid. Van harte gefelicteerd en ga zo door.

22 maart 2013: Vandaag is ons B-nest jarig. Ze zijn al weer 3 jaar oud geworden! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

16 maart 2013: Chara heeft vandaag de Rasstandaardtest gedaan en is voor alle onderdelen met vlag en wimpel geslaagd. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee.

2 maart 2013: Vandaag is Easy met Zeer Goed beoordeeld op de Martinidogshow in Groningen door mevr. Heilinä (Noorwegen). Fam. Beijering en Easy van harte gefeliciteerd.

25 februari 2013: Flax (Fabel) is 2 februari geslaagd voor de basiscursus. Van harte gefelicteerd en op naar de volgende.

18 februari 2013: Gisteren is Boika van de familie Wekking bevallen van 2 wolken van pups. Wij feliciteren Boika en de familie Wekking van harte. Geniet er met z’n allen maar lekker van. (meer foto’s staan bij hun op de site www.ambocahoeve.nl)

14 februari 2013: Vandaag is ons C-nest en dus ook onze Chara jarig. Ze zijn al weer 2 jaar oud geworden!Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

25 januari 2013: Hoera Colin is jarig. Hij is al weer 1 jaar. Dat wordt lekker gebak eten. En natuurlijk leuke cadeautjes krijgen.

14 januari 2013: Afgelopen zaterdag is Fay geslaagd voor de puppycursus. Ook voor jullie van harte gefelicteerd en op naar de volgende.

29 december 2012: Eind november heeft ook Fanu haar laatste les van de puppycursus gehad. Ook voor jullie van harte gefelicteerd en op naar de volgende.

16 december 2012: Vorige week heeft ook Eros zijn laatste les van de puppy vervolgcursus gehad. En natuurlijk ook voor jullie van harte gefelicteerd en ga zo door.

12 december 2012: Vandaag heeft Easy haar laatste les van de puppy vervolgcursus gehad. Ook voor jullie natuurlijk van harte gefelicteerd en ga zo door.

12 december 2012: Fujin (Rossi) heeft gisteren zijn laatste les van de puppycursus gehad. Ook jullie van harte gefelicteerd en op naar de volgende.

09 december 2012: Feng-Bo (Cesaer) is vandaag geslaagd voor de basis-opvoedcursus. Van harte gefelicteerd en op naar de volgende.

7 december 2012: Donner-Dean is afgelopen zaterdag geslaagd voor zijn examen van de jonge honden cursus. Ook jullie Van harte gefelicteerd en op naar de volgende.

3 december 2012: Buffy is afgelopen zaterdag geslaagd voor het examen G&G-B met 201 punten.Van harte gefelicteerd en op naar de volgende.

10 november 2012: We hebben vandaag de uitslag ontvangen van de HD en ED-foto’s van Devi-Danu. Ze heeft HD-A (vrij) en is ED-vrij!! Daar zijn we weer erg blij mee.

07 november 2012: Eyco is vandaag geslaagd voor het puppy-examen. Van harte gefelicteerd en op naar de volgende.

31 oktober 2012: Hoera, het is feest. Vandaag is Dana jarig. Ze is al weer 6 jaar geworden. Wat gaat de tijd toch snel. Dat wordt weer heerlijk gebak eten.

28 oktober 2012: Angel heeft 71 punten behaald voor het A-gedeelte (speuren) en 90 punten voor het B-gedeelte (appel) van het IPO I-examen. Familie van Vugt van harte gefeliciteerd.

14 oktober 2012: Vandaag hebben we met 7 pups uit het nest van Chena van het Raquincohof en Barni vom Spitzbubenberg meegedaan met de 1e Rottweilerwandeling van de NRC. We vonden het geweldig om de pups en de baasjes weer te zien. Allemaal heel erg bedankt

19 september 2012: Easy-Nabia is vandaag geslaagd voor het puppy-examen. Van harte gefelicteerd en op naar de volgende.

10 september 2012: We hebben de 1e weken van het nest van Anu en Barni samengevat en de pups hebben hun eigen pagina bij de nakomelingen gekregen.

9 september 2012: Colin is op de Rheinlandsieger show in Krefeld als 1e geplaatst met Belovend en is Beste Pup geworden. Devi is op dezelfde show als 2e met Zeer Goed geplaatst in de Jeugdklasse en Chara is als 2e met Zeer Goed geplaatst in de Tussenklasse.

8 september 2012: Gisteren zijn de pups van het nest van Anu en Barni uitgevlogen op Fujin na. Hij is vandaag opgehaald. Wij wensen iedereen heel veel geluk en plezier met hun pup.

30 augustus 2012: We hebben vandaag de nestcontrole van de NRC gehad. We zijn weer erg blij met het verslag van de nestcontrole.

28 augustus 2012: Eros-Chabar is vandaag geslaagd voor het puppy-examen “Leren samenwerken”. Van harte gefelicteerd en op naar de volgende.

18 augustus 2012: Hierbij bedanken wij iedereen voor de lieve telefoontjes, berichten, brieven, kaarten en de mooie tekening naar aanleiding van het overlijden van Faith. Bedankt voor alle steun en medeleven.

12 augustus 2012: We hebben een emotionele week achter de rug, waarbij we gisteren afscheid hebben moeten nemen van Faith. Meisje bedankt en rust zacht.

8 augustus 2012: Danu is met 81 punten geslaagd voor haar EG2-examen. Van harte gefeliciteerd en op naar de volgende.

20 juli 2012: Conan is met 318 1/2 punt geslaagd voor zijn voortgezet EG-examen. Van harte gefeliciteerd en ga zo door.

19 juli 2012: We hebben vandaag ook de uitslag van Chara’s ED-onderzoek ontvangen. Ze is ook ED-vrij. We zijn dus heel erg blij.

19 juli 2012: Het is feest. We vieren vandaag Chena’s 4e verjaardag. Dat wordt al weer gebak eten.

15 juli 2012: We hebben de uitslag van Chara’s HD-onderzoek ontvangen. Ze is HD-vrij of te wel ze heeft HD-A!

12 juli 2012: De pups hebben hun naam gekregen. Ze gaan Faro, Feng Bo, Flax, Fujin, Faith, Fanu, Fay, Fenna en Freya-Tessa heten.

7 juli 2012: Vandaag is ons D-nest jarig. Ze zijn al weer 1 jaar oud! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

5 juli 2012: Vannacht heeft de natuur helaas besloten dat één puppy teefje niet langer dan één dag bij ons mocht zijn.

4 juli 2012: Anu is gisteren bevallen van 10 wolken van rotties. Het zijn 4 reutjes en 6 teefjes.

23 juni 2012: Vandaag is Boika geslaagd voor de Rasstandaardtest. Familie Wekking en Boika van harte gefeliciteerd. Veel plezier met het zoeken naar een leuke vent.

04 juni 2012: We hebben een echo laten maken en Anu-Dicon van de Wodanahoeve is dragend van Barni vom Spitzbubenberg. Begin juli verwachten we dat de pups worden geboren.

2 juni 2012: Gisteren zijn de pups van het nest van Chena en Barni uitgevlogen op Eros na. Hij wordt morgen opgehaald. Nu is het toch wel weer stil in huis. Wij wensen iedereen heel veel geluk en plezier met hun pup. De pups hebben hun eigen pagina op de site gekregen.

23 mei 2012: We hebben vandaag de nestcontrole van de NRC gehad. We zijn weer erg blij met het verslag van de nestcontrole.

19 mei 2012: Vandaag is Caelin met Zeer Goed beoordeeld op de Rottweiler Clubmatch in Hogeloon door dhr. F. Hedtke (Duitsland). Fam. Wekking en Caelin van harte gefeliciteerd en op naar de volgende show.

17 mei 2012: Gisteren is Danu met 81 punten geslaagd voor haar EG1-examen en Caelin is vandaag met Zeer Goed beoordeeld op de show in Arnhem.. Allemaal van harte gefeliciteerd en ga zo door.

8 mei 2012: Anu is op 3 mei gedekt door Barni vom Spitzbubenberg Wij hopen begin Juli leuke en lieve pups uit deze combinatie te krijgen.

4 mei 2012: Vandaag is Akimbo-Bo geheel onverwachts en veel te jong overleden. Hij is ruim 3 jaar geworden. Wij zijn heel dankbaar dat wij afscheid van hem hebben kunnen nemen. Bo bedankt voor alles. Wij wensen Leo, Ella, Joy, Ken en Joep heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

29 april 2012: Djuna is vandaag geslaagd voor het EG1-examen. Van harte gefelicteerd en ga zo door.

17 april 2011: Vandaag is ons eerste nestje 3 jaar geworden. Allemaal van harte en geniet er maar lekker van.

9 april 2012: Caelin is op de paasshow in Leeuwarden als 1e geplaatst met Uitmuntend en is Beste Teef geworden met CAC door dhr. Bosch. Helemaal geweldig. Caelin en familie Wekking van harte gefeliciteerd.

8 april 2012: Chena is gisteren bevallen van 12 wolken van rotties. Het zijn 7 reutjes en 5 teefjes.

31 maart 2012: Vandaag is Colin vom Willicher Wappen bij ons gekomen. We zijn erg blij dat we weer een reutje in ons midden hebben.

22 maart 2012: Vandaag is ons B-nest 2 jaar. Allemaal van harte en geniet er maar lekker van.

05 maart 2012: We hebben een echo laten maken en Chena van het Raquinco Hof is dragend van Barni vom Spitzbubenberg. Begin april verwachten we dat de pups worden geboren.

04 maart 2012: Devi is op de Martinidogshow in Groningen als 1e geplaatst met Veelbelovend. Chara is op dezelfde show als Zeer Goed beoordeeld door de heer van Montfoort.

14 februari 2012: Vandaag is ons C-nest jarig. Ze zijn al weer 1 jaar oud! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van. Chara heeft al van haar gebak genoten. Lekker joh!

12 februari 2012: Dana heeft vandaag BH-examen gedaan (Duitse VZH) en is met vlag en wimpel geslaagd.

5 februari 2012: Chena is gedekt door Barni vom Spitzbubenberg Wij hopen begin April leuke en lieve pups uit deze combinatie te krijgen.

22 januari 2012: Djuna is vandaag geslaagd voor het puppy-examen. Van harte gefeliciteerd en op naar de volgende.

13 januari 2012: Conan is met 250,5 punten geslaagd voor zijn EG-examen. Danu is met een 8,4 geslaagd voor haar puppy-examen. Allemaal van harte gefeliciteerd en ga zo door.

2 januari 2012: We hebben vandaag afscheid moeten nemen van ons maatje Wodan. Hij heeft het ons niet willen laten weten, maar bij de dierenarts bleek hij  een niet te winnen strijd te moeten vechten. Hij is bijna 10 jaar geworden. Maatje bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven.

28 december 2011: Dacha is geslaagd voor het puppy examen. Van harte gefeliciteerd en ga zo door.

18 december 2011: Akimbo is vandaag met 70 van de 80 punten geslaagd voor het EG-examen. Van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat. We wensen jullie veel plezier met het VZH.

10 december 2011: Boika is op de kerstshow in Wijchen als Zeer Goed beoordeeld door de heer Wieldraaijer. Fam. Wekking van harte gefeliciteerd.

04 december 2011: Filmpje bij Chara geplaatst van de vakantie van Chena en Chara op Ameland. Ella bedankt voor het maken van het mooie filmpje.

29 november 2011: Cynthia Chena is op 24 november met 103 van de 110 punten geslaagd voor het Jonge Honden A-examen. Van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat. Op naar de volgende.

26 november 2011: Devi is op de Winnershow in Amsterdam Beste Baby met Veelbelovend geworden. Chara is op dezelfde show als Zeer Goed beoordeeld door Anita Withmarsh uit Zweden.

10 november 2011: Buffy is afgelopen maandag geslaagd voor het examen VEG met 74 punten. Van harte gefeliciteerd en op naar de volgende.

31 oktober 2011: Hoera! Dana is vandaag jarig. Ze is al weer 5 jaar oud geworden. Wat zal ze weer genieten van haar gebakje en de lekkere kluif.

01 oktober 2011: Caelin is op show in Zwolle als 3e geplaatst met Veelbelovend. Chara heeft op dezelfde show Belovend gekregen. Caelin heeft ook haar examen van de puppycursus gedaan en is met vlag en wimpel geslaagd. Fam. Wekking van harte gefeliciteerd.

28 september 2011: Afgelopen zaterdag is Akimbo bij ons teruggekomen. We hebben heel fijne nieuwe baasjes voor hem gevonden. We wensen hem heel veel plezier en geluk bij de familie Beijering in Borger

17 september 2011: Vandaag is ook de laatste pup van het nest van Anu en Devil uitgevlogen. Ondanks dat we natuurlijk nog een lekker koppel hebben lopen is het toch wel weer stil in huis. Wij wensen iedereen heel veel geluk en plezier met hun pup toe.

15 september 2011: Cynthia Chena is op 1 september geslaagd voor het basisexamen. Van harte gefeliciteerd en ga zo door.

22 augustus 2011: We hebben vandaag de nestcontrole van de NRC gehad. Natuurlijk zijn we erg blij met het verslag van de nestcontrole.

19 juli 2011: Hoera, Chena is jarig. Ze is al weer 3 jaar geworden. Dat wordt weer gebak eten.

14 juli 2011: De pups zijn alweer een week oud en groeien als kool. De pups hebben hun namen gekregen en heten: Deano, Donner-Dean, Dascha, Deska, Danu, Diaz, Djuna en Devi-Danu

7 juli 2011: Boika heeft vandaag de uitslag gekregen van de ED-foto’s. Ze is ED-vrij. Ook hiermee van harte gefeliciteerd. Op naar de Rasstandaardtest.

7 juli 2011: Anu-Dicon van de Wodanahoeve is bevallen van 2 reutjes en 6 teefjes. Zij was gedekt door Devil von der Mehrer Mühle.

30 juni 2011: Boika heeft vandaag de uitslag gekregen van de HD-foto’s. Ze heeft HD-A. Hiermee van harte gefeliciteerd.

21 juni 2011: Buffy is gisteren geslaagd voor het examen EG-Nieuw met een 3e plaats. Van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten en ga zo door.

3 juni 2011: We hebben een echo laten maken en Anu-Dicon van de Wodanahoeve is dragend van Devil von der Mehrer Mühle. Begin juli verwachten we dat de pups worden geboren.

22 mei 2011: Boika is op show in Enschede als 1e geplaatst met Uitmuntend en Beste van het ras. Caelin is op dezelfde show als 1e geplaatst met Veelbelovend en Beste Baby. Fam. Wekking van harte gefeliciteerd. Op naar de volgende show.

12 mei 2011: Wodan is vandaag jarig. Wat gaat het allemaal snel. Hij is al weer 9 jaar geworden!

6 mei 2011: Anu is gedekt door Devil von der Mehrer Mühle. Wij hopen begin Juli leuke pups uit deze combinatie te krijgen.

19 april 2011: Bodie-Dean is vandaag geslaagd voor het examen voor de vervolgcursus. Van harte gefeliciteerd en ga zo door. Wij wensen jullie veel plezier met de basiscursus Werkhonden.

18 april 2011: Van het nest van Chena van het Raquinco Hof en Devil von der Mehrer Mühle hebben alle hondjes een nieuw baasje.

17 april 2011: Vandaag is ons eerste nestje jaar 2 jaar geworden. Allemaal van harte.

15 april 2011: We hebben de 1e 8 weken samengevat en de puppen hebben hun eigen pagina gekregen.

31 maart 2011: Vandaag is de nestcontrole geweest. We zijn erg blij met het verslag.

22 maart 2011: Bodie, Boika en Buffy zijn vandaag al weer 1 jaar oud. Allemaal van harte gefeliciteerd. Geniet er samen lekker van!

3 maart 2011: We hebben vandaag de uitslag van de rasstandaardtest van Anu ontvangen en op de site geplaatst. De foto’s staan bij showfoto’s Anu.

14 februari 2011: Chena is op Valentijnsdag bevallen van 12 wolken van rotties. Het zijn 6 reutjes en 6 teefjes. Er zijn nog 2 reutjes beschikbaar.

5 februari 2011: Anu heeft vandaag de Rasstandaardtest gedaan en is voor alle onderdelen met vlag en wimpel geslaagd. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee.

14 januari 2011: We hebben een echo laten maken en Chena van het Raquinco Hof is dragend van Devil von der Mehrer Mühle. Half februari verwachten we dat de pups worden geboren.

27 november 2010: Vandaag zijn Bodie, Boika en Buffy uitgekomen op de Winner in Amsterdam. Met 2x Belovend en 1x Veelbelovend zijn ze als 2e, 3e en 4e geplaatst. We vonden het heel leuk om ze allemaal bij elkaar te zien. Ze hebben ook meegedaan in de Fokkerijklasse. Dank jullie wel.

25 november 2010: Buffy is geslaagd voor het puppy examen. Van harte gefeliciteerd en ga zo door.

11 november 2010: We hebben vandaag de uitslag ontvangen van de HD en ED-foto’s van Anu. Ze heeft HD-A en is ED-vrij!!

7 november 2010: Angel is op de show in Bleiswijk als 4e geplaatst met Goed door mevr. Harmsma. Fam. van Vugt van harte gefeliciteerd.

31 oktober 2010: Dana is jarig. Hoera al weer 4 jaar. Maar weer een lekker gebakje eten. En ik heb toch een lekker bot gekregen!

24 oktober 2010: Angel is met 44 punten geslaagd voor haar VZH/BH examen geslaagd. Familie van Vugt van harte gefeliciteerd.

9 oktober 2010: Boika is op de show in Zwolle als 2e geplaatst met Veelbelovend door dhr. Weijer. Fam. Wekking van harte gefeliciteerd.

4 september 2010: Boika is op de show in Lelystad als 1e geplaatst met Veelbelovend.Een goed begin is het halve werk. Op naar de volgende show. Fam. Wekking van harte gefeliciteerd.

24 augustus 2010: We hebben een reu gevonden voor Chena. Het is Devil von der Mehrer Mühle geworden. We hopen Chena eind dit jaar te kunnen laten dekken.

28 augustus 2010: Angel is op de show in Rotterdam als 2e geplaatst met Zeer Goed door dhr. Searle (Engeland). Fam. van Vugt van harte gefeliciteerd.

29 juli 2010: Pagina met algemene informatie aangemaakt. Hierop staat informatie over de geschiedenis van de Rottweiler, de Rasstandaard, de Aanschaf en over hoe wij werken.

29 juli 2010: Deze maand zijn Bodie-Dean en Boika geslaagd voor het puppy examen. Allemaal van harte gefeliciteerd en ga zo door.

19 juli 2010: Chena is jarig. Hoera al weer 2 jaar. Maar weer een lekker gebakje eten. En natuurlijk leuke cadeautjes krijgen.

7 juli 2010: Angel is vandaag met 93 punten geslaagd voor haar EG-2 examen. Proficiat! Helemaal geweldig. Wij wensen Angel en René veel plezier en succes met de VZH cursus.

20 juni 2010: Chena is op de show in Uden als 3e geplaatst met U door dhr. Jentgen. (Luxemburg)

5 juni 2010: Chena heeft vandaag de Rasstandaardtest gedaan en is voor alle onderdelen met vlag en wimpel geslaagd.

31 mei 2010: We hebben de 1e 8 weken samengevat en de puppen hebben hun eigen pagina gekregen.

12 mei 2010: Wodan is vandaag jarig. Wat gaat de tijd toch hard. Hij is al weer 8 jaar geworden!

17 april 2010: Ami-JP, Akimbo, Angel, Ayla-Mika en Anu-Dicon zijn al weer 1 jaar oud! Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van.

31 maart 2010: Deze maand is Angel geslaagd voor het EG1 examen en Ayla-Mika geslaagd voor het GH1 examen. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten. Toppie!!

27 maart 2010: De pups hebben een naam gekregen en er zijn op diverse pagina’s foto’s bijgeplaatst.

22 maart 2010: Dana is bevallen van 1 reutje en 2 teefjes. De pups hebben allemaal al een nieuw baasje.

15 maart 2010: Dana is 8 weken zwanger. Er zijn op diverse pagina’s foto’s bijgeplaatst.

3 maart 2010: We hebben vandaag de uitslag ontvangen van de ED-foto’s van Chena. Ze is ED-vrij!!

28 februari 2010: Chena is op de Rheinlandschau in Rheinberg (Duitsland) Zeer Goed bevonden door dhr. Weiler. Foto’s bij showfoto’s Chena.

28 februari 2010: Anu is op de Rheinlandschau in Rheinberg (Duitsland) Zeer Goed bevonden door dhr. Weiler. Foto’s bij showfoto’s Anu.

12 februari 2010: Goed nieuws! We hebben vandaag een echo gemaakt en Dana is goed zwanger. We gaan weer een mooie maar spannende tijd tegemoet. Nu maar afwachten tot rond 21 maart.

6 februari 2010: Diverse foto’s geplaatst bij Anu, Chena en Angel

18 januari 2010: Dana is vandaag gedekt door Ed aus der Grafschaft! Rond 15 februari gaan we een echo maken om te zien of we rond 21 maart puppy’s mogen verwachten.

4 augustus 2009: We hebben de uitslag van Chena’s HD-onderzoek. HD-A!

9 november 2008: Dana heeft het MAG examen gedaan en is met vlag en wimpel geslaagd.

18 december 2007: We hebben de uitslag van Dana’s HD-onderzoek. HD-A!

19 mei 2007: Dana is op de Clubmatch in Emmen Veelbelovend bevonden door mevr. Harmsma.

30 juni 2007: Dana is op de show in Echt als 2e geplaatst met Veelbelovend door dhr. van Montfoort

25 augustus 2007: Dana is op de show in Rotterdam als 3e geplaatst met ZG door dhr. Sinko (Slovenië)

6 oktober 2007: Dana is op de show in Zwolle als 2e geplaatst met U door dhr. Wildman (Engeland)

31 oktober 2007: Dana is jarig. Hoera 1 jaar. Lekker gebak.

24 november 2007: Dana is op de Winner in Amsterdam Goed bevonden door dhr. Peters.

17 december 2007: Dana is op de show in Wijchen als 2e geplaatst met Zeer Goed door mevr. Harmsma.

10 februari 2008: Dana is op de show in Eindhoven Uitmuntend bevonden door Selemovic (Kroatië).

24 maart 2008: Dana is op de show in Leeuwarden als 4e geplaatst met ZG door dhr. Baggs (Ierland).

12 mei 2008: Wodan is jarig. Hoera 6 jaar. Lekker taart eten.

12 mei 2008: Dana is op de show in Arnhem als 3e geplaatst met Zeer Goed door dhr. Doedijns.

1 juni 2008: Dana is op de Beneluxshow in Roosendaal Zeer Goed bevonden door dhr. Delafontaine (België).

19 juli 2008: Hoera Chena v/h Raquincohof is geboren!

23 augustus 2008: Dana is op de Clubmatch in Hoogeloon Zeer Goed bevonden door mevr. Vos (België).

12 september 2009: Het is voor ons feest. We mogen Chena mee naar huis nemen.

31 oktober 2008: Dana is jarig. Hoera al weer 2 jaar. Maar weer een lekker gebakje eten.

2 november 2008: Chena is op de show in Blijswijk als 1e geplaatst met Veelbelovend en is beste Baby geworden door dhr. Walsh (Ierland).

14 februari 2009: Dana is gedekt door Heros Conan v/h Wederzicht

14 maart 2009: We hebben een echo laten maken en ons meisje goed zwanger.

9 april 2009: Chena is met 59 punten geslaagd voor haar examen G&G “de Hondenvriend” in Schalkhaar.

17 april 2009: Hoera, Dana is bevallen van 5 gezonde pups. 2 reutjes en 3 teefjes.

12 mei 2009: Wodan is jarig en is 7 jaar geworden. Moeten we maar weer een lekker stuk taart eten.

24 mei 2009: Chena is op de Clubmatch in Rotterdam Zeer Goed bevonden door dhr. István (Hongarije).

1 juni 2009: Chena is op de show in Arnhem Zeer Goed bevonden door dhr. Doedijns.

12 juni 2009: De pups vliegen uit. Het is zwaar, maar gelukkig hebben we onze Anu gehouden.

14 juni 2009: Chena is op de show in Oss Zeer Goed bevonden door mevr. Zijdenbos-Jansen.

4 juli 2009: Chena is op de Limburgia in Echt als 4e geplaatst met Zeer Goed door dhr. van Deijl.

12 juni 2009: Chena is op de Belgische Clubmatch Zeer Goed bevonden door dhr. Hellmann (Duitsland).

12 juni 2009: Anu is op de Belgische Clubmatch als 3e geplaatst met VB door dhr. Hellmann (Duitsland).

29 augustus 2009: Chena is op de show in Rotterdam als 1e geplaatst met Uitmuntend en is Beste Teef geworden met JCAC en CAC door dhr. Bond (Ierland). Maroucha Toppie. Bedankt.

29 augustus 2009: Anu is op de show in Rotterdam als 1e geplaatst met Veelbelovend en is Beste Baby door dhr. Bond (Ierland).

29 augustus 2009: Angel is op de show in Rotterdam als 4e geplaatst met Belovend door dhr. Bond (Ierland). Fam. van Vugt van harte gefeliciteerd.

26 september 2009: Chena is op de show in Maastricht Zeer Goed bevonden door mevr. Bekkers.

3 oktober 2009: Chena is op de show in Zwolle als 1e geplaatst met Uitmuntend, JCAC en reserve CAC door dhr. Paunovic (Servië). Maroucha, we hebben er geen woorden voor. Bedankt!

31 oktober 2009: Dana is jarig. Hoera al weer 3 jaar. Een lekker gebakje gaat er altijd in.

8 november 2009: Chena is op de show in Bleiswijk als 4e geplaatst met U door dhr. Nathan (Engeland).

8 november 2009: Angel is op de show in Bleiswijk als 1e geplaatst met Veelbelovend en Beste pup door dhr. Nathan (Engeland). Fam. van Vugt gefeliciteerd. Dat is toch mooi binnen.

28 november 2009: Chena is op de Winner in Amsterdam Zeer Goed bevonden door mevr. Harmsma.

20 december 2009: Chena is op de show in Wijchen als 4e geplaatst met Zeer Goed door dhr. Peters. Maroucha heel erg bedankt. We zijn echt trots op jullie.

20 december 2009: Anu is op de show in Wijchen als 1e geplaatst met Veelbelovend en Beste Pup door dhr. Peters.

26 november 2009: Anu heeft examen voor de G&G Puppycursus in Schalkhaar gedaan en is met vlag en wimpel geslaagd.